nieuwsbriefcontact
Marketing is nu nog nemen, maar wordt geven

Banner tips:

thuiswinkel organisatie

mvo 


 

 

 

                                                                          follow me on Twitter

Disclaimer


Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle toegang tot en gebruik van deze website van Kaleido ("Kaleido.nl")
Het gebruik van Kaleido.nl houdt volledige aanvaarding van deze voorwaarden door de gebruiker in.

Kaleido is in geen geval aansprakelijk voor enige rechtstreekse, incidentele, indirecte of gevolgschade, of eis tot schadevergoeding, voortkomend uit de toegang tot of het gebruik van de inhoud van Kaleido.nl.

Gebruik van de links in dit deel van Kaleido.nl kan als gevolg hebben dat u Kaleido.nl verlaat. De sites die via deze links aan Kaleido.nl gekoppeld zijn, vallen niet onder de zeggenschap van Kaleido. Kaleido is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige site die op deze wijze aan de Kaleido Site gekoppeld is.

Alle intellectuele en andere eigendomsrechten, merken en handelsnamen (in de informatie) op Kaleido.nl zijn eigendom van Kaleido en/of haar licentiegevers.
Personen die tot deze informatie toegang hebben, kunnen hier op geen enkele wijze enige rechten aan ontlenen.

Alhoewel Kaleido al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stelt om Kaleido.nl virusvrij te houden, kan zij hiervoor geen garantie geven en iedere aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten. U wordt daarom geadviseerd alle op het Internet algemeen gangbare en mogelijke veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van Kaleido.nl ophaalt.

U gaat ermee akkoord de normale werking van Kaleido.nl niet te verstoren of de integriteit daarvan te schenden door deze te kraken of veranderingen aan te brengen in de informatie die Kaleido.nl bevat, noch de toegang tot Kaleido.nl voor andere gebruikers te beletten of te beperken of anderszins.

Kaleido behoudt zich het recht voor deze disclaimer te herzien. Bezoekers zijn gehouden de consequenties van dergelijke revisies te aanvaarden. U dient daarom deze pagina iedere keer te bezoeken wanneer u Kaleido.nl bezoekt, om de huidige voorwaarden vast te stellen waar u zich aan dient te houden.


Home | Over Kaleido | Contact | Nieuwsbrief | Sitemap | Disclaimer
© Kaleido | M: 06-54 78 40 30 | info [at] kaleido.nl


hm.com

H&M mode


Open deze topshop...

Wehkamp.nl

eerstwehkamp.nl


Open deze topshop...

Freepeople.com

Freepeople webshop


Open deze topshop...

Vindict.nl

vindict.nl home


Open deze topshop...

Welikefashion.com


Open deze topshop...

Colette.fr


Open deze topshop...

Hema.nl


Open deze topshop...

meer Top Shops...Kaleido BV
M: 06 - 54 78 40 30
@: peter.broeder [at] kaleido.nl